Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнение за 156 ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

спрете да си оплювате колите де
    относно цената мисля,че не зависи от техническото състояние,щото повечето от шефчетата на автокъщите не разбират нищо и просто пускат на по ниска цена за да се продаде по бързо,апък и кой знае колко е седяла в тая къща и каква е била цената когато е била прясно докарана... мойта я взех за 6900лв и нямаше никакви косури
    само я обслужих/ролки,ремъзи,масла.../ и няколко тампона.според мен сичко е на късмет,закарай я при някой сигурен майстор/ако може някой от форума да ти препоръча/ да я погледне отдолу,да огледа за удари и т.н. аз лично съм много доволен от своята алфа и не мисля да се отказвам от марката
    Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

re

Много се извинявам за нелепата намеса, но карам алфа ромео 33 1.3 боксер, и не съм сменял нищо поне и на всичкото отгоре един професор от МЕИ твърди, че по-добре работещ боксеров двигател от моя не е виждал. Ако италианските коли се чупят лесно, значи аз не карам алфа...
      Alfa Romeo 1.4 imola

Comment

Никой не говори за отказване от марката. За късмета съм съгласен. И никога не съм си и помислял да плюя срещу марката. ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ....................... Но не мога да си кривя душата за някои неща.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Лелееееее това си е за книгата на гинес. Предишния собственик да не е правил основен ремонт.
          К.М.

Comment

Всяка кола си има предимства и недостатъци, друг е проблема, че има коли които имат повече недостатъци от предимствата. А за кола втора ръка ти трябва човек който разбира и КЪСМЕТ. Защото повочето коли в България са последен сезон, а може и да се били последен сезон 2006г.

Като сравня цените в немското мобиле с нашите и излиза, че нашите коли са доста по евтини и мисля е ясно защо, а и със смешните реални километри на по 120-130к. км. на кола на 10 години просто не мога да повярвам.
            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
            Opel Astra J GTC

Comment

аз имам фиат уно 86-та год и едва стигам 170 000 км тъка,че мисля че не всички са пипани
              Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Не казвам, че всички на се на реални километри, но отваряш немското мобиле и даваш търсене до 120к км и гледаш с ужас как цените започват от към 3000 евра, а нашите тука продават коли за 3000 евро с печалба и докарване. Познай къде е грешката. А за дизелите прибавяш още 1500-2000 евро и си в бизнеса.

Не че няма читави коли, но са доста малко, а и една кола на се плаши от каране, а от правене

Моята също беше на 125 000км, а пък сега гони 190 000 за има няма 3 години и малко :P
                "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                Opel Astra J GTC

Comment

на шефа джипа е на 100 000 за три години (а има и втори)
                  на един познат баничкарката е на 120 000 за година (пада се нещо като служебна тъй като той има цех за обработка на метали)
                  моята е на 360 000км

така че шанса да е на 10г и да е на 120 000км е малък, не е невъзможно но според мен тея коли се продават след като минат поне 250 000км за дизелите може и 300 000.

Особено са смешни тея дет ги карат от германия на 132 000км - че там ако живееш в малък град само да отидеш на работа в съседния голям град е 100 км отиване и връщане на ден, да не говорим ако идеш на гости на баба си в дюселдорф 1500км в едната посока.
                  Honda CB 500
                  Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                  Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                  Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Аз я взех моята на 134 х. км на 9 год. и я проверих и се оказа че е на толкова. не всички коли ги карат толкова това с бабата в дюселдорф звучи мани мани 1500 км. да отиде на работа 100 км това малко САЩ сценарий ми се струва. а и е адски важно как е поддържана колата. тя може и на 100 х. км да е и да е гробница особено ако е била служебна.
                    К.М.

Comment

За проблема с километрите всеки съди по себе си и в крайна сметка се получава необективен краен резултат.

Аз примерно въртя по 6000-7000 км. за 2 години. Ако си купя нова кола след 10 години тя ще бъде на 30-40 000 км., така че няма нищо чудно, ако кола на 10 години е в границите около 100 000 км. В Италия също има малки градчета, където не се налага да въртиш по безброй километри дневно, така че нека това не бъде довод, че там скъсват колите от каране. В повечето случаи може и така да е, но определено има и доста изключения ...

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
                        а нашите тука продават коли за 3000 евро с печалба и докарване. Познай къде е грешката.
                        Има колега във форума с автокъща и беше споменал, че като вземеш 20-ина коли ти правят отстъпка 50% от цената ... примерно от 5000 EUR свалят на 2500 EUR.
                        Не правя генерални заключения, а просто споменавам какво е написал човек, занимаващ се с подобна търговия.

За съжаление не намирам темата, в която го беше споменал ...

Comment

Това е логично. И аз съм чувал нещо такова за това и в по големите автокъщи изкачат добри оферти. Те купуват по един два автовоза понякога.
                          К.М.

Comment

Оспамихте на човека темата, заедно с моето мнение
                            Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
                            Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Comment

На Алфите километрите се бутат много трудно. Така ми каза човек който само с такива неща се занимава. Не знам защо е много трудно, но ако някой изяви желание мога да го питам.
                              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Е как сме я оспамили. Ние го ориентирахме добре трябва всичко да знае за апенинките и най важното е че понякога са като леки жени ако не ги обслужваш ще ти бият шута веднага. няма да те чакат грам.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X